Sjpasclub nieuws

Activiteit 2017


Om de “Sjpasclub Limbo Express” een goede start te geven zijn wij druk bezig om een leuke activiteit te organiseren. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 7 oktober 2017.

Wat gaan we doen?

We verzamelen om 11.00 uur bij Café de Remise in Partij waar we beginnen met een brunch. Vervolgens vertrekken wij te voet richting Wittemer Wijngaard in Wahlwiller. Hier zullen wij genieten van een wijnproeverij van Wim Hendriks. Daarna zullen we rond de klok van 14.30 uur met een oude stadsbus richting restaurant Geulhof in Mechelen vertrekken om onder het genot van de klanken van Limbo Express te genieten van een kop koffie met een stuk Limburgse vlaai. Hierna is er nog voor eenieder de mogelijkheid om op eigen kosten een aantal consumpties te nuttigen. Omstreeks 17.00 uur zullen we weer met de stadsbus terug gaan naar Café de Remise waar wij de innerlijke mens zullen versterken zodat we klaar zijn voor een gezellige feestavond met optredens van diverse artiesten uit de regio.

Wat is inbegrepen?

  • Brunch
  • Wijnproeverij
  • Koffie en Limburgse vlaai
  • Vervoer met oude stadsbus
  • Schnitzel met champignonsaus of stroganoffsaus, frietjes en salade

wijnproeverij

Ben je al eerder mee geweest en weet je nog hoe leuk het was? Of was je er toen helaas niet bij en wil je dit jaar met ons mee? Dan kunnen we je dit geweldige dagje uit aanbieden tegen de prijs van:

prijs

Aanmelden

Als je deel wilt nemen aan deze leuke activiteit, kun je ons dit laten weten door voor 23 september 2017 een mail te sturen naar lillianeeggen@outlook.com of telefonisch contact op te nemen via 06-51824005 (Lilliane Eggen).
Vermeld het aantal deelnemers en van elke deelnemer de voor- en achternaam. Nadat je je hebt aangemeld verzoeken we je de betaling zo snel mogelijk te voldoen op: rekeningnr. NL12RABO0187625581 t.n.v. R. Duysens te St-Martens-Voeren onder vermelding van je naam en ´Activiteit Sjpasclub Limbo Express 2017´ Op het moment dat wij de betaling hebben ontvangen is je inschrijving pas definitief.

Hopelijk tot zaterdag 7 oktober!

Groetjes,

José, Gerry, Mike, Lilliane, Roger en Fred.


P.S. Heb jij een idee voor een leuke activiteit voor 2018? Geef dit dan ook aan ons door en laat tevens weten in welke maand dit voor jou het meeste schikt.